LYTHAT SHKAKTOHEN NGA PARAZITËT NË TRUPIN TUAJ!

NËSE KENI LYTHA NË QAFË, SQETULLA DHE VENDE TË TJERA - PARAZITËT PO JU HANË NGA BRENDA!

Komente: 194

Nëse një person ka lytha në lëkurë, kjo do të thotë që kolonitë e parazitëve vdekjeprurës janë vendosur në organet e tyre të brendshme dhe ngadalë hanë mishin e tyre.

Sipas statistikave, më shumë se 1 miliard njerëz janë të infektuar me parazitë. Mënyra më e saktë për të diagnostikuar një infeksion është njolla e lythit.

Pyetjeve tuaja u përgjigjet:


Eksperte në parazitologji.

Përvojë pune: më shumë se 15 vjet

Nga redaktori: Studiues dhe shkencëtarë ka zbuluar arsyen e vërtetë për shfaqjen e lythave në trupin e njeriut: infeksione parazitare. Studimet e fundit kanë treguar se produktet jetësore të parazitëve janë toksikë dhe ata krijojnë një mjedis të mirë në stomak për zhvillimin e baktereve të zhdukura. Për këtë arsye të saktë, njerëzit e infektuar me parazitë mund të kenë lytha në trupin e tyre.

Ne do të diskutojmë për këtë problem mjekësor me Eksperte në parazitologji.

Eksperte në parazitologji, ditë e mirë për ju! Do të filloj me pyetjen kryesore: A është e vërtetë se shumica e popullsisë së Ballkanit është e infektuar me parazitë?

Eksperte në parazitologji: Po. Ne zëmë një nga pozicionet kryesore në drejtim të infektimit. Për shkak të situatës jashtëzakonisht të dobët ekologjike, mosveprimi i autoriteteve dhe indiferenca e njerëzve.

Çdo vit, miliona njerëz vdesin për shkak të sëmundjeve të shkaktuara nga parazitet. Në të njëjtën kohë, nëse shikoni certifikatat e vdekjes, nuk do të shihni ndonjë 'vdekje për shkak të shenjave të parazitëve’. Përjashtimet janë shumë të rralla dhe, si rregull, këto janë situata kur është e pamundur të injorohet infeksioni, për shembull, zemra bllokohet me krimba. Është e padobishme për autoritetet lokale mjekësore që të njohin nivelin e lartë të infektimit parazit dhe faktin se rreth 89% e të gjitha vdekjeve shkaktohen nga parazitët. Përveç kësaj, sëmundjet e shkaktuara nga parazitet detyrojnë njerëzit të shkojnë në klinika dhe të blejnë barna të shtrenjta. Ky është një treg i madh. Unë shpresoj se ju mund të lexoni nëpër rrjeshta dhe të kuptoni se çfarë dua të them.

Korrespondentja: Eksperte në parazitologji, a janë lythat vërtetë një shenjë e infeksioneve parazitare?

Eksperte në parazitologji: Po. Disa grupe kërkimore ranë dakord që produktet e nxjerrjes së parazitit të çojnë në shfaqjen e lythave në lëkurën e njeriut. Për më tepër, nëse shihni lytha në lëkurën tuaj, kjo do të thotë që parazitet janë vendosur tashmë në trupin tuaj dhe po hedhin vezë në mënyrë aktive. Kjo do të thotë, në fakt, se çdo person që ka lytha në lëkurë është në rrezik vdekjeje.

Sërish, rreth 89% e të gjitha vdekjeve, duke përfshirë të ashtuquajturat 'natyrore' kanë një arsye - parazitet, duke ngrënë njeriun ngadalë nga brenda.

Korrespondentja: Pra, zakonisht parazitët janë krimba zorrësh që mund të çojnë në shfaqjen e lythave në lëkurë. Si munden ata të shkaktojnë vdekjen?

Eksperte në parazitologji: Në realitet, ka një keqkuptim i madh të mendosh se parazitët e një personi mund të jenë vetëm krimba. Ekziston një numër i madh i llojeve të ndryshme të parazitëve që jetojnë në organe të ndryshme, të cilat çojnë në shumëllojshmërinë më të madhe të pasojave. Përveç kësaj, krimbat, ose kryesisht krimbat e zorrëve, janë mjaft të rrezikshme. Ata shkatërrojnë zorrët, duke çuar në kalbjen e tyre dhe pastaj në vdekje. Meqë ra fjala, krimbat e zorrëve janë të vështirë për t’u zbuluar dhe eliminuar.

Së bashku me ta, ka mijëra parazitë që mund të jetojnë në mëlçinë, trurin, mushkëritë, gjakun dhe stomakun e njeriut. Dhe pothuajse të gjithë janë vdekjeprurëse. Disa prej tyre menjëherë fillojnë të veprojnë në mënyrë agresive dhe të shkatërrojnë trupin. Parazitë të tjerë jetojnë pa u vënë re deri sa numri i tyre të bëhet aq i madh sa që trupi nuk mund t'i rezistojë më, kështu që personi vdes. Ata shkaktojnë një sërë komplikimesh fatale: atak në zemër, tumoret kanceroze, ciroza e mëlçisë, nefrit, dekompozimi i veshkave etj.

Në të njëjtën kohë, unë mund të them me besim se praktikisht të gjithë janë të infektuar me parazitë. Ideja është se shumica e tyre janë jashtëzakonisht të vështirë për t'u zbuluar. Dhe kur pasojat e një infeksioni parazit bëhen të dukshme, mjekët përpiqen t'i eliminojnë ato. Edhe gjatë autopsisë së një trupi, kërkohen teste speciale për zbulimin e parazitëve. Të paktën për shumicën e tyre.

E vetmja simptomë universale që përcakton me saktësi një infeksion parazitar në trupin e njeriut janë lythat.

Korrespondentja: A mund të jepni disa shembuj specifik të rasteve mjekësore të infektimit?

Eksperte në parazitologji: Mund t'ju them për qindra raste. Por, ndoshta, do të përqendrohem në ato shembuj që tregojnë qartë rreziqet e parazitëve.

1. Situata me një fund të lumtur. Pacienti u ankua për dhimbje të rastësishme barku. Ekzaminimi tregoi se zorra e tij e tërë ishte e bllokuar me krimba. Ata hapën një labirint atje dhe filloi procesi i kalbjes e personi ishte pranë një infektimi të përgjithshëm. Gjatë operacionit, një pjesë e zorrëve u hoq, krimbat u pastruan, dhe indet e prishura u hoqën. Dhe pas një jave në kujdes intensiv, pacienti ndihej më mirë.

2. Mitra me një koloni parazitesh brenda. Për fat të keq, nuk ishte më e mundur për t'i hequr ato, pasi parazitet dhe larvat e tyre e mbushën plotësisht mitrën dhe e shtuan atë në vëllim, disa herë. Prandaj, duhej të hiqej. Gruaja u shpëtua. Helmimi i trupit ishte shumë i rëndë, ajo iu nënshtrua terapisë së specializuar pas heqjes së mitrës, por ajo vdiq për 3 vjet.

3. Kist ekinokoku i zemrës. Sëmundja u zbulua shumë vonë. Mjeku besonte se njeriu thjesht kishte sëmundje koronare të zemrës dhe anginë, por e vërteta ishte shumë më mizore. Kirurgjia ishte e padobishme, as trajtimi konservator nuk ndihmoi. Një transplantim i zemrës gjithashtu nuk funksionoi - nuk kishte donatorë. Si rezultat, pacienti vdiq pa rifituar ndërgjegjen.

Korrespondentja: Si mund ta kuptojë një person që ai është i infektuar me parazitë?

Eksperte në parazitologji: Për fat të keq, mund të thuhet se nuk ka metoda të sigurta të diagnostikimit të parazitëve brenda njerëzve. Pjesërisht, kjo është për shkak të ekzistencës së kaq shumë llojeve të parazitëve (më shumë se 2000 lloje të të cilave janë të njohura), dhe pjesërisht në një nivel shumë të lartë vështirësie të zbulimit të tyre. Një test i plotë parazit mund të kryhet në vetëm disa vende në Ballkan dhe kushton shumë para.


Simptomat e para që tregojnë praninë e parazitëve në trup:

- Lytha;
- Fryma e keqe;
- Alergji (skuqje, sy të holluar me ujë, hundë të rrjedhshme);
- Puçrra dhe skuqje në lëkurë;
- Ftohjet e shpeshta, dhimbje të fytit, mbingarkesë të hundës;
- Lodhje kronike (ju lodheni shpejt, pa marrë parasysh se çfarë bëni);
- Dhimbje koke të shpeshta;
- Kapsllëk ose diarre;
- Dhimbje në kyçe dhe muskuj;
- Nervozizëm, çrregullime të pagjumësisë dhe oreksit;
- Qarqe të errëta, qese poshtë syve;


Nëse vërehet të paktën një nga simptomat, atëherë ekziston një probabilitet 99% që ka parazitë në trupin tuaj. Dhe ju duhet të shpëtoj prej tyre sa më shpejt të jetë e mundur!

Korrespondentja: Si munden njerëzit të heqin qafe parazitët dhe të mbrojnë veten?

Situata aktuale me medikamente për trajtimin e infektimit të parazitëve është mjaft problematike. Sigurisht, ka disa barna shumë të specializuara që mund të pastrojnë trupin nga krimbat e zorrës. Ka më shumë ose më pak të efektshme droga kundër llojeve të caktuara të krimbave të zemrës dhe parazitët e mëlçisë. Problemi kryesor me ta është se ata ndikojnë vetëm në një lloj të veçantë të parazitëve. Ndërsa çdo person është i infektuar me të paktën 7-8 specie. Nëse marrim numrin mesatar, marrim 11-14 lloje parazitesh për secilin person të infektuar.

Deri më sot, ekziston vetëm një zgjidhje që lejon të heqin qafe parazitët. Mjekimi antiparazit quhet Detoxic. Testet klinike kanë treguar rezultate të mahnitshme. Eksporti i ilaçit është i ndaluar deri në momentin derisa ilaçi të sigurohet plotësisht për popullsinë Ballkanase.

Korrespondentja: Çfarë e bën Detoxic kaq të veçantë? Cili është ndryshimi midis këtij ilaçi dhe produkteve të tjera antiparazitike?

Eksperte në parazitologji: Siç thashë, deri më sot, kjo është zgjidhja e vetme antiparazitare në të gjithë botën. Ajo ndihmon që plotësisht të shpëtoj nga parazitet. Kjo është arsyeja pse ajo është kërkuar aq nga farmacitë ndërkombëtare dhe kompanitë farmaceutike. Krahasuar me barna të tjera antiparazitike, ai funksionon direkt kundër të gjithë gamës së parazitëve që mund të infektojnë një trup njerëzor. Duke marrë parasysh problemet me diagnozën, kjo ju lejon të pastroni në mënyrë efektive tërë trupin. E përmenda më parë se është pothuajse e pamundur të zbulohet se çfarë parazitësh kanë infektuar trupin. Dhe Detoxic shkatërron dhe heq të gjitha parazitët që jetojnë kudo në trup - nga truri dhe zemra tek mëlçia dhe zorrët. Nuk ka asnjë ilaç tjetër në dispozicion për trajtimin e kësaj.

Përveç kësaj, nuk është një ilaç kimik, por një produkt krejtësisht i natyrshëm, i cili eliminon reaksionet alergjike, mosbalancimin e zorrëve të florës dhe probleme të tjera që mund të lindin kur trajton një sëmundje me pilula klasike dhe e bën trupin të procesojë shumë përbërje të ndryshme kimike.

E RËNDËSISHME! Prodhuesi ka nisur një program të veçantë, falë të cilit ilaçi tani ofrohet me një zbritje prej 50%!

Kjo është një ofertë e kufizuar kohore. Origjinale Detoxic mund të porositet në FAQEN ZYRTARE TË INTERNETIT ME 50% ULJE!


1. Efikasiteti i Detoxic llogaritet duke përdorur teknikën standarde (raporti i numrit të rikuperimeve kundrejt numrit total të pacientëve në një grup prej 100 personash që u trajtuan me ilaçin):

- Eliminimi i krimbave të zorrës dhe vezëve: 99%
- Normalizimi i funksionit dhe gjendjes së pankreasit: 80%
- Eliminimi i pezmatimeve alergjike: 90%
- Eliminimi i gastrit, ulcerave, diarresë: 90%
- Eliminimi i anemisë: 99%
- Eliminimi i lythave dhe krimbave: 99%.

2. Nuk janë identifikuar efekte anësore negative, duke përfshirë reaksione alergjike.

3. Detoksifikimi njihet si ilaç kryesor në luftën kundër parazitëve brenda trupit të njeriut.


Detoxic është i certifikuar nga agjenci të ndryshme në Evropë. Gjykimet klinike kanë konfirmuar plotësisht të dhënat britanike. Francezët madje kanë raportuar një përqindje më të lartë të mbijetesave. Për momentin, ciklet e hulumtimeve klinike në Kinë, Japoni dhe Vietnam janë duke u përfunduar. Vendet aziatike kanë një interes shumë të madh për ilaçin. Të gjitha testet pa përjashtim kanë treguar se produkti ka një nivel jashtëzakonisht të lartë të efikasitetit.

Korrespondent: Unë mendoj se lexuesit tanë do të donin të dinin se ku të blinin Detoxic me zbritje?

Eksperte në parazitologji: Kjo është një ofertë e kufizuar. Dhe është në dispozicion vetëm për rajone të veçanta tani. Siç e përmenda më parë, Detoxic mund të blihet me një zbritje prej 50%.

Gjithçka duhet të bëni është të merrni Detoxic duke bërë një kërkesë në faqen e internetit, duke specifikuar emrin dhe numrin tuaj të telefonit në mënyrë që operatori të mund t'ju kontaktojë. Nëse e sheh se ekziston një mundësi për të lënë një kërkesë, kjo do të thotë që ilaçi është ende në magazinë. Unë personalisht garantoj se të gjithë njerëzit që kanë lënë kërkesa në faqen e internetit do të marrin porositë e tyre.

Korrespondentja: Eksperte në parazitologji, a do të dëshironit t'i tregonit diçka lexuesve tanë para se të mbarojmë intervistën tonë?

Eksperte në parazitologji: E vetmja gjë që unë dua të them është, kujdesuni për shëndetin tuaj. Ju nuk mund të dyshoni për këtë, por parazitet jetojnë brenda jush me një probabilitet prej 97-98%. Ata mund të jenë kudo - në gjak, zorrët, mushkëritë, zemrën, trurin. Parazitët fjalë për fjalë ju ngrënin juve nga brenda duke helmuar trupin tuaj në të njëjtën kohë. Si rezultat, ka shumë probleme shëndetësore që mund të zvogëlojnë jetën për 15-25 vjet. Nuk do të përmend edhe problemin e vdekjeve të papritura, të cilat zakonisht lidhen me efektet e parazitëve në trupin e njeriut. Mos prisni derisa të jetë tepër vonë. Pastroni trupin tuaj tani.


E rëndësishme! U konstatua se dhe është koha më e mirë për të filluar trajtimin. Efekti i mjeteve juridike rritet. Rimëkëmbja ndodh 47% më shpejt se në raste të tjera të vitit.

Kujdes!

Faqja jonë e internetit ofron zbritje promovuese për blerjet Detoxic. Provoni fatin tuaj duke shtypur butonin TJERR. Nëse jeni me fat, do të jeni në gjendje ta bleni këtë produkt më të lirë se zakonisht! Paç fat!

TJERR

ZBRITJE
96 EUR
48 EUR

Porositeni këtë produkt me zbritje para se kjo ofertë t'u jepet lexuesve të tjerë! Zbritja juaj do të përfundojë pas:
09 : 47

Duke klikuar butonin "porosi", ju konfirmoni që keni lexuar Politikën e Privatësisë dhe Termat dhe Kushtet dhe jepni pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave tuaja personale.

By clicking the "order" button you confirm that you have read Privacy Policy and Terms&Conditions and give your consent to the procession of your personal data.

*Produkti i reklamuar është një shtesë ushqimore. Shtesat ushqimore janë produkte të destinuara për të plotësuar dietën.

Vini re se një promovim 50% zbritje është i kufizuar në .

Urime!

Ju merrni një zbritje 50% për blerjen e Detoxic!

Në rregull
194 komente sot
Anita
E provova këtë produkt. Unë kisha shumë lytha në qafë dhe në sqetulla. Deri në ditën e pestë unë mund të them se numri i tyre është zvogëluar. Gjithashtu, stomaku im funksiononte më mirë.
një orë më parë
Edina
Unë gjithashtu e porosita Detoxic. Ai u dërgua me postier të nesërmen. Kam pasur shumë lytha në qafë. Fillova ta merrja atë dhe nuk keni absolutisht asnjë ide se çfarë filluan të dalin nga unë ... As nuk mund të imagjinoja një sasi të tillë krijesash që jetojnë diku në zorrë. Unë nuk dua të mendoj për këtë tani ... është e tmerrshme.
një orë më parë
Andena
Shumë faleminderit! Kur fillova të merrja Detoxic, nuk mund ta imagjinoja kurrë që do të kisha një rezultat të tillë. Dhimbja në stomakun tim është zhdukur tani (mendoj se ka diçka që jeton atje), gulçim dhe lythat u zhdukën. Dhe tani, në moshën 53-vjeçare, ndihem më mirë se çdo 30-vjeçar. Faleminderit që ua tregove njerëzve problemin. Ata kurrë nuk do të dëgjojnë një informacion të tillë të vlefshëm nga terapisti i tyre vendas.
një orë më parë
Eksperte në parazitologji
Andrew, faleminderit për reagimet pozitive.

Faleminderit, Eksperte në parazitologji
një orë më parë
Tomi
Unë provova Detoxic për vete. Efekti është thjesht mahnitës. Ndihem i ri dhe i shëndetshëm. Sistemi im imunitar është forcuar ndjeshëm gjatë 8 muajve që kanë kaluar që kur kam marrë kursin e trajtimit. Unë nuk kam qenë i sëmurë që nga ajo kohë! Unë thjesht mund t’i ëndërroja këto rezultate. Nuk ka fjalë mjaftueshëm për ta rekomanduar.
një orë më parë
Julia
Kohët e fundit kam shikuar një dokumentar të BBC-së për parazitët. Dhe ky medikament u përmend. Ata thanë se ishte zgjidhja më e mirë antiparazitare në botë.
një orë më parë
Mira
E bëra porosinë time. Porosia duhet të dorëzohet brenda një jave. Mezi e pres!
një orë më parë
Agron
Kam pasur dhimbje koke dhe lytha. Kam marrë Detoxic për disa javë, dhe problemet janë zhdukur. Tani nuk mund të rri pa menduar... Çfarë ka jetuar atje?
një orë më parë
Ina P.
Gjyshja më mësoi se si të heq qafe parazitët duke përdorur krimb druri. E gjithë familja ime e pi atë, dhe, e dini, funksionon! Askaridet po ikin nga fëmijët e mi. Por ... nuk funksionon për lythat. Porosita Detoxic. Tani nuk kam probleme me lythat! Meqë ra fjala, ne të gjithë ndaluam së piri atë zierje të hidhur me krimb druri dhe po marrin Detoxic. Ajo ka të njëjtin efekt, dhe çmimi është shumë i volitshëm, dhe është shumë më i përshtatshëm për t'u përdorur. Dhe tani është me zbritje!
një orë më parë
Armand A.
Intervistë shumë interesante, faleminderit! Ju po hapni sytë e njerëzve!
një orë më parë
Ani
Po në qoftë se kjo është një mashtrim? Pse është shitur vetëm në internet?
një orë më parë
Uendi
Pajtohem me të gjitha këto komente. Kur fillova ta merrja atë, disa krijesa të shëmtuara dilnin nga unë. Më zuri paniku dhe shkova për të parë një mjek. Ai i shikoi të gjitha këto dhe tha se ato ishin krimbat e mëlçisë. Po të mos ishte për Detoxic, ata mund të më kishin vrarë brenda 2 apo 3 vjetësh.
një orë më parë
Fati S.
Jen, e keni lexuar artikullin? Çfarë mashtrimi po flet kur pagesa është pas pranimit? E porosita dhe u dërgua me postier. Kontrollon çdo gjë dhe pastaj paguan paratë. Çdo gjë tani shitet në internet, nga rrobat dhe këpucët në pajisje dhe mobilje të ndryshme.
një orë më parë
Deni
Produkt mbresëlënës. Edhe gruaja ime me mua e morëm atë, dhe ne të dy vumë re një përmirësim të madh shëndetësor. Ndihemi sikur u bëmë më të rinj, morëm më shumë energji ... Kur të heqësh qafe parazitët, ndihesh si një person krejtësisht i ri!
një orë më parë
Sindi H.
Pas leximit të të gjitha komenteve kam vendosur të porosit një për veten time :)
një orë më parë
Mira M.
Ju nuk do ta besoni këtë, por gjithashtu kam pasur të njëjtin problem: mungesa e vazhdueshme e energjisë dhe vitalitetit, unë isha gati të hiqja dorë ... por, faleminderit zot, kuptova për Detoxic. Detoxic është një ilaç i mrekullueshëm.
një orë më parë
Sanie D.
Faleminderit për këshillën. Është koha për të pastruar trupin. Të paktën një herë në jetë. Unë kurrë nuk kam bërë atë më parë, por unë mendoj se jeta ime do të jetë më mirë pa parazitët :-) Unë jam goxha i sigurt se i kam ato. Parazitët merren lehtë.
një orë më parë
Julia
Faleminderit, Eksperte në parazitologji, që tregove për këtë ilaç. Krijesa të tmerrshme filluan të dalin nga unë ... Brrr
Paketa arriti shumë shpejt.
një orë më parë
Eksperte në parazitologji
Julia, je e mirëpritur. Më tregoni, ju lutem, sa zgjati kura juaj e fundit?

Faleminderit, Eksperte në parazitologji
një orë më parë
Julia
rreth 15 ditë.
një orë më parë
Eksperte në parazitologji
Faleminderit, Julia.

Faleminderit, Eksperte në parazitologji
një orë më parë
Hana F.
Rezultati thjesht tejkalonte pritjet e mia. Gjithë kura mori 1 muaj, tani ndihem 20 vjet më i ri.
57 minuta më parë
Mena D.
Unë vetëm mora pjesë në programin special.
Kushte të shkëlqyeshme, nxitoni!
Operatori më telefonoi për të konfirmuar porosinë pothuajse menjëherë. Është e tmerrshme të jetosh me krimba brenda në trup.
55 minuta më parë
Vina F.
Pashë produktin në një farmaci private, kushton 300 dollarë! Fatmirësisht, unë e porosita atë me zbritje nga faqja zyrtare.
48 minuta më parë
Eksperte në parazitologji
Xhesi, edhe farmacitë po përpiqen ta shesin ilaçin. Ata bëjnë para të mëdha me njerëzit e zakonshëm.

Faleminderit, Eksperte në parazitologji
36 minuta më parë
Melisa H.
Unë e kam përdorur Detoxic për 2 javë tashmë. Jam plot energji. Më parë, unë ecja si një grua e gjysmë e vdekur haha! Mëlçia është e mrekullueshme!
44 minuta më parë
Mahmut J.
Sapo bëra një porosi. Shpresoj ta marr.
39 minuta më parë
Eksperte në parazitologji
Maks, po, ka ende 87 pako në magazinë.

Faleminderit, Eksperte në parazitologji
36 minuta më parë
Santi
AKam lexuar artikullin dhe menjëherë kam vendosur ta porosit. Unë kam pothuajse të gjitha simptomat, duke përfshirë lythat.
31 minuta më parë
Uinda
Shokë, më tregoni ku e keni blerë atë? Nuk shitet në farmaci, por unë kam frikë mos marr ndonjë fallco online.
27 minuta më parë
Eksperte në parazitologji
Detoxic mund të porositet VETËM në faqen zyrtare të internetit Thjesht klikoni në linkun e mësipërm! Duke qenë pjesë e programit të veçantë, Detoxic tani shitet me një zbritje, prandaj nxitoni të mos e humbisni mundësinë!
Dhe, ju lutem, ruhuni nga mashtrimet.

Faleminderit, Eksperte në parazitologji
15 minuta më parë
Porosit Detoxic me një zbritje 50%